Hvordan kan man holde længere i sengen?

Det er et rigtig godt spørgsmål!

Der findes en øvelse kaldet stop-start teknikken, som går ud på at du onanerer, indtiltil du er lige ved at komme og så stoppe. Det vigtige er er at du får fornemmelsen af, at være tæt på at få udløsning og får stoppet i tide. Så skal du holde pause indtil den seksuelle spænding er faldet lidt, hvor lang tid det varer er forskelligt fra person til person. Så går du igang med at onanere igen, indtil du er ved at komme. Så pausen igen. Fortsæt på denne måde 3-5 gange før du får udløsning. Det er vigtigt at du giver dig god tid og at du er uforstyrret og afslappet.

Denne øvelse hjælper dig til at forstå de signaler din krop sender dig. Selv om et samleje ikke er det samme som onani kan du bruge øvelsen alligevel. Når du er ved at få udløsning, kan du holde en lille pause, eventuelt trække dig ud og kæle for din partner imens eller skifte stilling (eller begge).

Hvis du hurtigt kan få rejsning efter en udløsning, kan i prøve at give dig udløsning under jeres forspil. Indtil du er klar igen kan du kæle for hende. Mange gange vil du opleve at du holder længere i anden omgang.


Skrevet af Jannich Brendle tirsdag, 31 august 2010 I kategorien Ikke kategoriseret

tags: hvordan holder jeg længere i sengensex

social